Певицата, която твърди, че би избрала "Грами" пред секса, гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис". В предаването Дара разказа за новата си песен "Ай ай", за снимките, които феновете й изпращат и за плановете си да пусне своя марка дрехи.

Дара:
Най-странното нещо в интернет е, когато фенове ми изпращат снимки на гениталии. Благодаря, но не ми трябват!

Ставам доста рано и винаги хващам изгрева. Онзи ден пуснах снимка на изгрева, а един фен ми написа „Дара, прати ми твои голи снимки, моля!“. Възпитан човек, но просто нямам такова съдържание в телефона си.

Николаос:
На мен пък едно момиче ми писа „Гледам предаването. В панталоните явно имате нещо голямо!“. Отговорих й, че просто панталонът се е нагънал... Имаш ли си гадже?

Дара:
Нямам.

Николаос:
Искаш ли да ти намерим?

Дара:
Не, благодаря ти! Аз, ако искам, ще имам. В момента съм отдадена на музиката. А също и на правенето на дрехи. В момента правя дрехи само за себе си и когато съм готова, тогава ще ги пусна за пазара. Не само за българския, по-скоро за навън. Те са доста по-различни от това, което масата може да хареса и да си купи, така че в чужбина ще ми се отвори доста повече...

По време на карантината работих през цялото време. Може би ще засегна някого, но като цяло се зарадвах на пандемията. Хората имаха нужда малко да си починат от целия стрес.

Тук можете да видите цялото гостуване, в което Дара учи Николаос да танцува, а накрая двамата играят на нещо като гол покер, но не със събличане, а с омазване със сметана.