Тази вечер във „Фермата“ видяхме първия изцяло мъжки отборен дуел от старта на деветия сезон.

Снимка: bTV Media Group

От „Канатица“ в боя се хвърлиха земеделецът Кенан Асил, собственикът на брандинг студио Иван Масларов и операторът на пристанище Георги Петров. От „Елбетица“ сили не пожалиха експертът в борбата с финансовите измами Георги Стоянов, сервитьорът Андрей Стефанов и дизайнерът Сергей Панайотов.

Снимка: bTV Media Group

„Елбетица“ загуби двубоя и се наложи членовете на отбора да гласуват за напускането на един от тримата мъже, участвали в битката на арената.

Снимка: bTV Media Group

Сергей получи един глас, Андрей също един, а Георги Стоянов – Гого – цели 10 гласа.

„Имам много смесени чувства в момента. Щастлив съм, сълзите бяха от радост, защото самото ми участие тук ме направи победител. Запознах се с тези уникални хора, създадох такива приятелства, каквито вероятно навън не бих могъл, и това за мен е истинската победа!“ – заяви Гого при напускането на риалитито.

Снимка: bTV Media Group

„Моето послание към всички е, че преди да бъдем конкуренти, трябва да бъдем хора, добри хора. Приятелството е по-важно от победата на всяка цена. Иначе не съм доволен от представянето си в игрите. Моя си е вината да съм тук сега“ – обобщи Георги Стоянов, който на тръгване прегърна Гергана Гунчева.

Снимка: bTV Media Group

„Нас не ни прегръщаш, само нея. Нищо, това е добър вкус“ – пошегуваха се водещите Иван и Андрей.

Кой е Георги Стоянов

Георги Стоянов е на 36 години, от София. Експерт в борбата с финансовите измами. Необвързан.

Казва, че е несломим. Преди няколко години обаче неговата тогавашна годеница му изневерила с мъжа на сестра му, а предателството го съсипало. За да притъпи болката, започнал да преяжда. Преди осем месеца се погледнал в огледалото и се разплакал, защото видял в отражението обездвижен и обезверен човек. Така стартирала неговата метаморфоза. Започнал да спортува. С движение лекува не само тялото, но и душата си.

„Не се давам лесно. Животът ми още от първите секунди е започнал с елиминационен дуел. Родил съм се с оплетена около врата пъпна връв“, разказва Георги. Детството му също било трудно и бедно, но успял да се изучи. Завършил „Национална сигурност” и работил в държавните институции. Сега е експерт в голяма световна компания и предотвратява финансови измами. Влиза във „Фермата“, за да покаже, че има несломима воля и че промяната е възможна.