Красимира Цочева и Димитър Калайджиев, познати на зрителите от "Фермата" 5, направиха погача на сина си Владимир.

Снимка: Instagram.com/krasimiramc/

Момченцето се роди на 22 август, точно на рождения ден на своя баща.

Наскоро семейството имаше и друг повод за празнуване. На 20 септември Красимира отбеляза рождения си ден със следната равносметка:

„ЧРД, Краска! Справи се и с тази година някак с финес, та даже и ти хареса. Няма лъскави снимки с торти, балони, подаръци, ако скролнете надясно. Просто аз и рошавото ми семейство. Обичам Ви! Благодаря на Бог, че е с нас. Благодаря за смеха, за сълзите и за всичкия този късмет по снимките“ – написа щастливата майка.

Краси и Митко сключиха брак през март тази година. И двамата имат по едно дете от предишните си връзки.

Снимка: Instagram.com/krasimiramc/

Те се запознаха във „Фермата“ 5 и именно в телевизионното риалити любовта им пламна пред очите на милиони зрители. Тогава тя събра смелост и в ефир, в открито писмо, призна на своята тогавашна половинка, че не е щастлива и ще търси промяна.

Снимка: Instagram.com/krasimiramc/

В края на месец август 2023 г., вдъхновена от раждането, Краси се обърна с емоционален пост към всички дами:

„Не слушайте жените, които разказват за болката и мъката на раждането! ТИ СИ СЪЗДАДЕНА ЗА ТОВА! Това е героичен и свещен момент. Адреналинът и всички други чудни хормони, които вашето тяло ще Ви осигури, няма как да си доставите по друг начин. Раждането е тайнство, наслада, чиста отдаденост и съкровен момент за жената!“

 

Събитията в настоящия, девети сезон на "Фермата", можете да проследявате от понеделник до четвъртък, от 20:00 ч. по bTV.