Четиринадесет атрактивни участници ще влязат в новия сезон на „Фермата: Мостът на времето“. Те ще опознават себе си и предизвикателствата, които ги очакват около язовира в следващите три месеца.

На този етап има едно-единствено категорично ясно нещо. В първите дни във "Фермата" ще царува

ГЛАД

Единствените налични провизии са няколко бучки сирене, няколко буркана компот и съвсем малко мед за разкош.

Всеки от участниците получава по един фенер. Той свети и така ще бъде до момента, в който всеки от тях е все още във „Фермата“. Когато някой си тръгва – фенерът му ще изгасва.

„НА СЕЛО КАКВИ РИБИ СЪМ ХВАЩАЛ...“

Дънна въдица – това е един от вариантите за решаване на проблема с глада. Чавдар бърза да направи средството си за улов, защото според него някои „особено в дамския състав са направо съкрушени“.

"КОРЕМЪТ МИ СТЪРЖЕ!!!"

„Аз имам нужда от храна!“  

„Ще бъде по зрънце за всеки все едно.“

„Храната трябва да се дава според килограмите.“

Снимка: bTV

Това са само част от коментарите, които можеха да бъдат чути от новите фермери по повод оскъдната храна, с която разполагат.

Освен всички тях, във „Фермата“ влиза и един четирикрак любимец, който също ще иска да яде. Вижте кой е той.

„Единственото нещо, което ми липсва в момента, е моето Тори, моето сладко кученце. Искам да дойде вече тук, липсва ми“ – това са думите на Симона. 

Коя е Симона -може да видите във визитката й:

Малко по-късно кучето й Тори се появява във „Фермата“ и с това кара стопанката си да сияе от щастие.

 „Ще я гушна и ще си спя с нея, за да ме топли. Аз затова си влизам с нея!“ – допълва Симона. И макар да е безкрайно радостна от влизането на нейната космата любимка, си признава, че й е трудно и гладът е предизвикателство за нея.

 

Какво ще имат за ядене фемерите в началото – вижте във видеото.

"Още на самия старт зрителите ще видят участници, поставени в най-тежки условия. Тази година се случи така, че снимахме, когато беше много студено. Така че те бяха гладни, нямаха покрив над главата си, умираха от студ и така трябваше да започнат да градят този мост между миналото и новото, което е център и на този епизод", сподели един от водещите на формаа . 

СБЛЪСЪК МЕЖДУ МЛАДИТЕ ГРАДСКИ ЖЕНИ И СУРОВИТЕ СЕЛСКИ УСЛОВИЯ 

"На моменти е комедиен, на моменти много драматичен и е изключително емоционален през цялото време. Някои се справят, други не, но всички много се стараят" - издава продуцентът. 

В понеделник, 5 септември, от 20.00 часа, във „Фермата“ ще влязат още шест жени, познати от предишните сезони на най-позитивното риалити и седем неизвестни на зрителите мъже. Всички участници ще бъдат разделени в два отбора. „Стари герои“ ще събере ветераните, а „Нови надежди“ - новобранците от 2022 година. Задачата им ще е да построят въображаем мост на времето, който да обедини миналото и бъдещето. 

Още видеа гледайте на сайта на "Фермата", а неизлъчвани кадри в "Животът зад фермата".