31-годишната Габриела Мартинова напусна „Фермата“ заради контузия по време на оспорван двубой между отбора на дамите и отбора на мъжете. Днес българската Лара Крофт гостува в „Преди обед“, за да разкаже повече за преживяното:

Напролет гледах реклами за новия сезон на „Фермата“ и реших да се запиша. Исках да покажа, че можем да реагираме трезво и да останем хора в трудни ситуации.

Съжалявам, че по този начин трябваше да напусна играта. Не съм суеверна, но преди да вляза в предаването, говорих с астролог. Оказа се, че има пълно съвпадение на две планети и на определени дати трябва много да внимавам. Нищо да не правя, защото има опасност от контузии в ставите и порязвания.

И ето, че се случи. Преди две години имах операция на същото коляно. Реконструкция на кръстни връзки, но не са ги поставили под правилен ъгъл. Истински малшанс, защото преди това съм натоварвала краката много често.

За щастие, след седмица оттокът спадна и дори този уикенд участвах в състезание по мотоциклетизъм. 70 километра ендуро, като минах трасето с много добро време.

Миналата година участвах в Six Days – международно състезание, което продължава шест дни. Бях единствената българка.

Във „Фермата“ оцеляват най-приспособимите. Интересно ми е кой ще се окаже най-приспособим, като същевременно ще запази човешкото в себе си.

Целия разговор можете да видите тук.