Тази събота, 19 ноември от 17 часа, в студиото на „Животът по действителен случай“ Александра Сърчаджиева ще поднесе на зрителите любопитна и доста различна среща с дамата, която отдавна е открила баланса между храненето и щастието – звездната диетоложка Енджи Касабие.

Снимка: bTV Media Group

Срещата на водещата с екзотичната дама ще разкрие какво става в душата й и как е преминала през най-трудните й моменти. Екипът на предаването ще влезе в дома на Енджи, а самата тя ще ни разкаже какви са тайните за семейно щастие на нейната интернационална фамилия.

Снимка: bTV Media Group

Зрителите ще се срещнат и с едно момиче на име Любина, което никога не е срещало любовта. Всичко, което е трупало в душата си до тук, ще се преобърне след намесата на специалистите от клиниката за красота. Любина ще получи нова външност и нов живот, каквито тя без съмнение заслужава.

Снимка: bTV Media Group

Класацията „Топ 10“ е в силните ръце на Иво Аръков. С тях той е преровил много архиви и новини, за да покаже историите на 10 български звезди, които преди време бяха на върха на славата, но предпочетоха да продължат пътя си встрани от суетата.

Снимка: bTV Media Group