В разговора си с Деси Стоянова и Александър Кадиев водещата на „Тази събота“ Диана Любенова разказа за първата си свободна неделя от много време насам - пътуване до Париж в компанията на дъщеря й София и на изпълнителния продуцента на предаването Весела Кисьова. Посещават града, за да видят Триумфалната арка опакована. Разбираме обаче, че пътуването е било злополучно: „По-кошмарно пътуване не съм имала в живота си“, споделя Диана.

Дъждовното време е объркало плановете да се насладят пълноценно на Арката и в крайна сметка Диана решава да отидат да пият чай до Лувъра, но там премеждията не са по-малко – две чаши разлят чай върху водещата и засядане в асансьора на Лувъра за 45 минути. Въпреки това Диана е успяла да развесели всички в тази ситуация.

А цялото пътуване завършва и с два изпуснати полета на прибиране. На следващата седмица Диана и дъщеря й са отпътували за Лондон, където съпругът й снима „Непобедимите 4“ и за щастие всичко този път е минало безпрепятствено.

За дъщеря й разбираме, че обича да пътува и че е доста смела – иска да посети баба си и лелите си в Америка сама.

„Не искам да показвам пред нея моите страхове, защото така я плаша самата нея. Искам да е смела, искам да вярва в себе си и тя е в тази възраст, в която иска да се покаже, че е голяма, че става голяма, че може повече неща“, споделя Диана.

Разбираме, че Диана е изискващ родител, а дъщеря й е отличен ученик. Също като майка си, София иска да е актриса и вече има седем филма зад себе си, въпреки че е на 10 години.

А тази седмица в „Тази събота“ при Диана Любенова можете да очаквате Любо Киров, Влади Въргала и Нина Николина.

Целия разговор можете да чуете във видеото.