"Има мъж до мен" - сподели откровено за любовния си живот актрисата Боряна Братоева.

Звездата от "Съни бийч" разказа повече за личния си живот, както и за забавните снимки на сериала при гостуването си на Зейнеб Маджурова в "Тази сутрин". 

За да ни радва в момента от екрана в ролята на Виктория обаче, тя направила рязка промяна в живота си, с което оставила своите родители безкрайно учудени. 

Актрисата е завършила Математическа гимназия, след което 2 г. учила право. 

"Ходех на лекции и на упражнения в Административния съд. Но в една актьорска школа в читалището до нас видях, че търсят нови хора" - разказва тя.

Именно това преобръща живота й. В началото се записала само за да преодолее притеснението си. Искала да е по-уверена, когато се изправи в съда и решила, че именно тези занимания ще й помогнат. На родителите си казала, че ще започне актьорски курсове, за да "ми помагат в заседателната зала". Впоследствие обаче се оказало, че актьорството й е много на сърце. 

В началото родителите й били в шок! Майка ми не ми говореше около 1 седмица. Трябваше да обмисли този процес.

След това не само свикват с новината, но я подкрепят във всяко едно начинание.

"Актьорската професия е нещо, което трябва да изграждаш до края на живота си" - е мнението на Братоева.

Тя сподели и че има мъж до себе си. Чаровната блондинка се радва не само на успехи на сцената, но и в личния живот. 

В него обаче тя няма нищо общо с образа на богата наследница с твърд характер.

Такава изиграва и в първия си сериал "Седем часа разлика", и в "Съни бийч". 

Още в първите два епизода на новия сезон зрителите ще видят промяната в персонажа на Виктория. Феновете често я наричат "усойница", но според Братоева тя не е такава. 

"В част от лошата коалиция са водени от омраза и отмъщение, но при Виктория всичко, което прави, е от неосъществена любов. Тя е постигала всичко не само заради материалното си състояние, а защото е борбена. Виктория е момиче, което въпреки всичко се опитва само да се докаже и пред себе си и пред родителите си"

Звездите от "Съни бийч" изгледаха епизоди от втория сезон и си припомниха колко забавно им е било на снимките.  

Иво Аръков издаде, че героят му Младен ще се забърка във невероятни случки, но винаги ще има приятели, които ще го измъкнат невредим от тях.

Дали той ще се ожени до края на сериала -  предстои да видим.