Пилотният епизод на забавната телевизионна игра “Аз обичам България” поднесе на зрителите много любопитни факти за страната ни, както и безброй весели моменти.

Още в началото темпото и настроението в играта зададе очарователната Алекс Сърчаджиева, която предложи много нови и все по-любопитни игри на участниците, а в желанието им за победа блеснаха и неочакваните им таланти.

Съревнованието бе между отборите на Камен Алипиев-Кедъра, с участието на Галена и Азис, и на Сашо Кадиев – с Весела Бабинова и Филип Буков.

Азис се оказа чудесен художник, а Галена – отлична по география. Отборът на КАДИЕВ бе ненадминат в актьорското майсторство и в разгадаването на верния отговор в играта „Героите сред нас“.

Те бяха безпогрешни и отгатнаха професията плувец на „човекът амфибия“ – изключителен българин с два световни рекорда на Гинес за плуване в открити води.

След неочакван обрат в играта „Рожден ден“ отборът на КАДИЕВ „предостави“ точките си на противниковия отбор и в крайна сметка победител в първия епизод стана отбор КЕДЪР, който грабна българската награда – чифт бабини терлици.