Актрисите Ана Пападопулу и Радина Боршош гостуваха в предаването "Преди обед", където отбелязаха общия си рожден ден - двете са родени в последния ден от годината, 31 декември.

Запознават се на снимачната площадка на филма "Маймуна". Той е първи сериозен опит пред камера за Радина, която тогава все още дори не е в НАТФИЗ. Впоследствие влиза в един от последните класове на Мастъра - Стефан Данаилов.

Радина се е притеснявала, че няма да я приемат, но Ана не се съмнява в нея и се оказва права - Радина е първа в списъка. Също като астралната си близначка. Двете за първи път отбелязват заедно рождения си ден зад кулисите на Народния театър през 2017 г. след представлението "Лисичета".

За кучетата и асмата

Ани разказва, че без Радина да е знае си е търсила пудел и в дена, в който кучето се настанява в къщата ѝ, тя изпраща снимка да се похвали - и научава, че в същия този ден и Радина се е сдобила с домашен любимец.

"Обажда ми се и ме пита: "Какво правиш?". Казах ѝ, че току-що подрязах асмата и тя викна: "Ти на кой етаж живееш?", "На третия.", "И аз съм на третия!".

Чуйте още истории от Радина и Ана във видеото по-горе, а цялото предаване може да гледате на btvplus.bg