Поп-фолк звездата Анелия разкри най-дълбоките си душевни тайни в една много интимна и лична среща с Алекс Сърчаджиева в студиото на „Животът по действителен случай“. Певицата сподели всичко за любовта и мъжът до нея, за годините и борбата на един самотен родител и за най-тежката й загубата. Анелия отвори и вратите на дома си за камерата на предаването, за да покаже на фенове и зрители най-личните й кътчета.

"Напоследък всички ми казват, че съм много красива – не знам защо така. По принцип смятам, че съм чаровна", каза певицата още с влизането си в студиото.

"Сигурно защото си влюбена", отвърна й водещата Алекс Сърчаджиева.

"По време на COVID пандемията осъзнах, че съм изгубила баланса в живота си. Поработих сериозно със себе си. И тогава се появи Любомир – мъжът, който смея да твърдя, че обожавам", сподели тя.

"Ние имаме много силна връзка. Това е мъжът, след бащата на детето ми, на когото отдадох сърцето си", разкри тя.

"Нашето е любов. Чувствам се важна, обичана и специална. Имахме кратка криза в нашите отношения, след което любовта ни стана още по-силна", допълни тя.

"Аз съм влюбена, аз съм щастлива, аз съм обичана, аз обичам", сподели тя.

"Ние сме едни зрели и осъзнати хора, които вече гледат да се наслаждават на живота", допълни тя.

"Аз смятам, че жената има една функция, а мъжа - друга. И когато всичко е в правилния енергиен обмен, всичко е наред", каза Анелия.

"Да обича и да поставя себе си на първо място. Понякога толкова много се раздавам за другите, че забравям себе си", отговори тя на въпроса какъв съвет би дала на дъщеря си.

"Всеки е имал трудни моменти в живота си. Аз на 15 години останах без баща. За едно 15-годишно момиче това е голям шок. Аз загубих баща ми за много кратко, време - за седмица-две - беше болен от рак", сподели Анелия.

"Раздялата с бащата на детето ми беше много тежък момент за мен, за тази раздяла са виновни двама души. Аз смятам, че любовта е една постоянна грижа. Хората постоянно трябва да се грижат за любовта, за другия", каза тя.

Направете виртуална разходка из дома на Анелия във видеото най-горе.