"Изключително притеснена съм за децата си и травмите, които ще понесат от думите на баща си и от истината, която боли. Не исках да се стига до тук!"

Андреа Драганова с откровен разговор в "Тази събота" за домашното насилие и връзката й с актьора Васил Драганов. 

Двамата са разделени и имат 2 деца. Скандалът около тях се разрасна след интервю на актьора, в което той нарекал бившата си съпруга "бременна от кварталния кебапчия". Андреа Драганова, от своя страна, сподели емоционален пост за това, че е била ограничавана да вижда децата си, а в семейството е имало домашно насилие.

"Имахме прекрасна любов, която за съжаление имаше и тъмна страна. Двете ни деца са Любов и Давид. Поради тази причина съм изключиелно огорчена, че бях публично разстреляна от негова страна. Той даде на пръв поглед безобидно интервю, в което имаше доста факти, които са откроени лъжи. Грозните му клевети 2 дни по-късно излязоха в друго интервю. Дъщеря ми е изключително разстроена - била е разкъсана от съученици и приятели, задавали са й неудобни въпроси, свързани с това, което разпространи като информация Васил. Не смятам, че един баща, който поставя децата си на първо място би следвало така да се отнесе към тях и да каже всички тези неща за тяхната майка по тои начин." 

Дълго време не говори по темата, защото счита, че трябва да запази достойството на съпруга си и да съхрани семейството си. Признава, че го е обичала безкрайно и затова е прощавала. 

Първата червена лампа светва много отдавна, но била прекалено влюбена в него, за да го реагира. 

Признава, че е имала своите грешки, но не смята, че той има правото да постъпи така с нея и с децата им по този начин. 

Двамата подписват споразумение на споделено родителство, заради което тя оттегля обвинението в домашно насилие. Децата остават да живеят при баща си, а майката плаща издръжка. 

"Винаги тези неща са се случвали на празник. Може би под влияние на алкохол" - споделя Андреа Драганова, но не иска да навлиза в подробности. Признава, че никога не е получавала извинения, а на следващия ден е вижда;а "добрия човек в него и забравях всичко лошо". 

Иска да продължи живота си и децата й да бъдат щастливи. Повече вижте във видеото. 

 

Преди години двамата бяха гости в рубриката на "Тази събота и неделя" - "Менделсон". Да си припомним за любовта им във видеото. 

Какво обичате най-много един в друг?

Васко: Аз много харесвам тялото й. Започвам с материалното и отивам към духовното. Аз я харесвам, тъй като тя е една добра душичка, а ние - актьорите, имаме много лица. Аз съм и лош и всичко друго и искам вкъщи да се прибера, да има едно добро, една хубава сърничка.

Андреа: Във Васко харесвам това, че най-много се грижи за семейството и е много привързан и към децата, и към мен. И действително при първа възножност гледа да е при нас, да прекарваме заедно времето си.