Chef Андре Токев и неговата дъщеря – актрисата Елиза Токева, гостуваха в „Тази неделя“. Ето какво споделиха те:

Андре Токев:
Елиза ми помогна много в началото на MasterChef. Този проект се снима по различен начин от кулинарното предаване, което водих преди. Елиза ми даде съвети за артикулацията и поведението пред камера.

Елиза:
Той пък ми помогна за моя ресторант. Е, остави ме четири месеца сама, да видя колко е трудно (смях). Иначе аз съм израснала в ресторанти, защото и баба ми и дядо ми имаха заведение. От 4-годишна съм по ресторантите.

Андре Токев:
Елиза има талант да усети всеки аромат и вкус в едно ястие, така че дава ценни съвети. Не знам дали това е талант или с годините е придобила опит, но се вслушвам в препоръките й. Чрез нея се научих да приемам мнението на младите хора в ресторантите. Когато пиша менюто, вече го правим заедно с младите шеф готвачи... Елиза ме вдъхнови за някои постни ястия. Тя не консумира млечни продукти и месо и ме накара да се замисля за по-лек режим на хранене.

Елиза:
Любовта ми към театъра се появи на около 14 години... Засега не мисля за семейство. Следващите години се виждам да се развивам кариерно.

Андре Токев:
Тя от малка беше шоуто вкъщи. Винаги съм подкрепял моите деца при избора на професия. Трябва да правиш това, което ти идва отвътре. Иначе не се получават нещата.

Целия разговор можете да видите тук.

MasterChef се завръща в ефира на 13 септември от 20:00 ч.