Шеф Андре Токев разбира, че е станал дядо по време на снимките на "Ловци на храна" в Бразилия, докато е на 10 000 километра от България. Впчеталения от пътуването и лични преживявания по време на снимките на предаването за кулинарен туризъм той сподели в „Преди обед“ по bTV. Новото попълнение в семейството е момиченце, казва се Ема-Мари и се е родило 4500г.

„То беше наистина много емоционално пътуване, свързано с много емоции, различна култура, учене на много интересни неща, а и гледах през половин час телефона дали дъщеря ми ще роди. И то последния ден, преди да си тръгнем, станах дядо. Първият, който ме поздрави, беше шеф Гуга Роша, с който снимахме – много популярен бразилски шеф“, заяви при Деси и Сашо шеф Токев, добавяйки:

„За мен моите дъщери бяха много голяма мотивация в моя живот. Но сега малката внучка – Ема-Мари се казва,  е наистина голяма мотивация и голяма забава.“

Андре Токев добавя и че вече е виждал внучката си няколко пъти, макар че голямата му дъщеря, която е родила, живее в Германия. Вижте видеото за още подробности за пътуването му до южноамериканската държава. Цялото участие на шеф Токев в „Преди обед“ може да видите тук.