Астроложката Светлана Тилкова-Алена говори в „Тази сутрин“ за ретроградния Меркурий, огледалните дати и как 4 април ще се отрази на парламентарните избори.

„Ретроградният Меркурий приключи на 21 февруари. Всъщност планетата не ни тормози, тя само отправя предупреждения. Планетата не хапе, по-скоро ние постоянно я упрекваме и нападаме за несгодите. Следващият период с ретроградно движение на Меркурий е от 30 май до 23 юни. Затова е в наша полза сега да се стегнем, да сме дейни и активни до 30 май. Особено, ако сме си почивали в периода на ретроградност“ – коментира Алена.

Тя допълни, че март е хубав месец, защото природата се събужда за нов живот.

„4 април ме изненада като дата за изборите. Тя съдържа много четворки и дори общата вибрация на датата е 4. Предизборната кампания е орисана да е агресивна, но това няма да донесе успех на партиите. Агресията ще стресне избирателите. Кампанията трябва да бъде мила, тиха и спокойна, с ясни послания. Партиите трябва да се отворят за доброто. За ГЕРБ е заложено да спечели изборите, но може да не състави правителство“ – анализира астроложката.

Тя уточни, че през този век всъщност няма огледални дати. Има единствено атрактивни дати и те са:
21.02.2021
12.02.2021
20.10.2010
20.12.2012

През следващия век например има 13 огледални дати.

Алена припомни, че датата за брак няма нищо общо с вибрацията на новото семейство. Тази дата трябва да се изчислява от датите и звездните карти на младоженците.

Астроложката допълни, че съботните сватби трябва да се правят след залез слънце. През другите дни може по всяко време.

Целия разговор можете да видите във видеото горе.