Александър Андров стана първият участник, който се прости с престилката си в MasterChef. Днес той гостува в студиото на „Преди обед“, където сподели:

Очаквах журито повече да ме нахока, тъй като сосът ми наистина беше кисел. Все пак едно ястие сосът го подчертава и е ключов фактор.

Грешката ми е, че не съм опитвал достатъчно соса и не съм преценил, че е толкова кисел и няма да се хареса на журито. За рибата, че е препържена, съответно и много суха.

Чак сърдит не съм на Виолина, но не одобрявам постъпката й, тъй като според мен капитанът на отбора не би трябвало да изпрати нито един от участниците на елиминация. Все пак заедно стигнахме до победата. Видяхте всички, че беше много трудно, имахме големи дискусии и пререкания в отбора и смятам, че всеки един трябваше да се наслади на победата.

В момента управлявам ресторанти в София и работим само чрез доставки.

В Малта няма да се върна, защото икономиката на държавата се крепи основно на туризма, а тази година сезонът ще е много слаб.

Първо се бях ориентирал към Кипър, но там нямах познати, докато в Малта имах. С група приятели заминахме през 2013 г. за Малта. Трудности имаше, разбира се. В началото нямах разрешително за работа и работих нелегално. Транжирах пилета в един цех. Много често си порязвах ръцете, по чудо останах с 10 пръста. Постепенно се издигнах в тази фирма, където работих четири години и половина. Стигнах до управител на ресторант и нямаше как да раста повече. Затова отидох в 4-звезден ресторант.

Целия разговор можете да видите тук: