Съчетанието на нежно-стипчивата сладост на черния шоколад със сочността на прасковата и мекотата на авокадото създава удивително и неповторимо преживяване за сетивата.
Съставки
- 1 ч.ч. Прясно мляко
 - ч ч.л. Ванилия
 - 1 бр. Черен шоколад
 - ч бр. Авокадо
 - 2 бр. Праскови
 
Начин на приготвяне
- 1. С помощта на блендер се разбиват авокадото, половината от прасковите, ванилията и ледът.
 - 2. Шоколадът се разтопява и се смесва добре с млякото
 - 3. Пасират се останалата половина от прасковите. Към тях се добавя шоколадовата смес и се разбърква хубаво.
 - 4. Количеството се разпределя в 4 коктейлни чаши, като всяка чаша се пълни с три пласта.
 - 5. Пластовете се нареждат един върху друг, като се започва с шоколадовата смес, след това – авокадовата и се завършва отново с шоколадовата.
 

                                







                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    

    