Трябва Ви готово пуешко месо, за да приготвите ястието за 20 минути.

Съставки

  • 75 г Синьо сирене
  • 4 с.л. Боб
  • 200 г Зрънца от нар
  • 1 връзка Маруля
  • 1 глава Червен лук
  • 4 с.л. Зехтин
  • 1 ч.л. Захар
  • 2 с.л. Балсамов оцет
  • 300 г Готово пуешко
  • 100 г Рукола

Начин на приготвяне

  • 1. Готовото пуешко месо се нарязва.
  • 2. В голяма купа се разбиват балсамовият оцет, захарта и зехтинът.
  • 3. Добавя се разполовената и нарязана на тънко червена глава лук, руколата и накъсаните листа маруля.
  • 4. Сместа се разбърква с дресинга.
  • 5. Поръсва се със зърната от нар, след което се добавят орехите и ситно натрошеното синьо сирене.
  • 6. Салатата се разпределя в 2 чинии или купи. Добавя се пуешкото и салатата се поставя.