Трябва Ви готово пуешко месо, за да приготвите ястието за 20 минути.
Съставки
- 75 г Синьо сирене
- 4 с.л. Боб
- 200 г Зрънца от нар
- 1 връзка Маруля
- 1 глава Червен лук
- 4 с.л. Зехтин
- 1 ч.л. Захар
- 2 с.л. Балсамов оцет
- 300 г Готово пуешко
- 100 г Рукола
Начин на приготвяне
- 1. Готовото пуешко месо се нарязва.
- 2. В голяма купа се разбиват балсамовият оцет, захарта и зехтинът.
- 3. Добавя се разполовената и нарязана на тънко червена глава лук, руколата и накъсаните листа маруля.
- 4. Сместа се разбърква с дресинга.
- 5. Поръсва се със зърната от нар, след което се добавят орехите и ситно натрошеното синьо сирене.
- 6. Салатата се разпределя в 2 чинии или купи. Добавя се пуешкото и салатата се поставя.