Приготвят се лесно и се топят в устата.

Съставки

  • 4 с.л. Соев сос
  • 2 ч.л. Балсамов оцет
  • 4 с.л. Пчелен мед
  • 15 г Джинджифил
  • 2 скилидки Чесън
  • 8 бр. Пилешки бутчета

Начин на приготвяне

  • 1. Маринатата се приготвя като се разбъркват обелените и накълцани чесън и джинджифил, медът, оцетът и соевият сос.
  • 2. Долният хрущял на бутчетата се отстранява, заливат се с маринатата и се оставят за 1 час в хладилника.
  • 3. Пекат се 40 минути на 200 градуса, като периодично се обръщат.
  • 4. Съвет: За да са по-удобни за хапване с ръце, кокалчетата се увиват с алуминиево фолио.