Приготвят се лесно и се топят в устата.
Съставки
- 4 с.л. Соев сос
- 2 ч.л. Балсамов оцет
- 4 с.л. Пчелен мед
- 15 г Джинджифил
- 2 скилидки Чесън
- 8 бр. Пилешки бутчета
Начин на приготвяне
- 1. Маринатата се приготвя като се разбъркват обелените и накълцани чесън и джинджифил, медът, оцетът и соевият сос.
- 2. Долният хрущял на бутчетата се отстранява, заливат се с маринатата и се оставят за 1 час в хладилника.
- 3. Пекат се 40 минути на 200 градуса, като периодично се обръщат.
- 4. Съвет: За да са по-удобни за хапване с ръце, кокалчетата се увиват с алуминиево фолио.