За този крем трябва да накиснете за 12 часа във вода кашуто и годжи берито. Така те омекват и след това по-лесно се смилат.
 
Кканелата спомага бавното отделяне на захарите и така не се получава инсулинов пик в организма, когато се консумира нещо сладко. 
 
Фалшивият шоколадов вкус на крема идва от рожковото брашно. То е здравословен заместник на какаото. 

Съставки

  • 20 мл Вода
  • 2 с.л. Брашно от рожков
  • 1/2 бр. Авокадо
  • 1 бр. Банан
  • 1/2 ч.ч. Годжи бери
  • 1 ч.ч. Кашу
  • 1/2 ч.л. Канела

Начин на приготвяне

  • 1. Сложете всички съставки в блендера и пасирайте до хомогенност.
  • 2. Сипете сместа в чашки. 
  • 3. Декорирайте крема с няколко кашута и годжи берита. Те ще придадат малко хрупкавост на хапките фин крем.