За този крем трябва да накиснете за 12 часа във вода кашуто и годжи берито. Така те омекват и след това по-лесно се смилат.
Кканелата спомага бавното отделяне на захарите и така не се получава инсулинов пик в организма, когато се консумира нещо сладко.
Фалшивият шоколадов вкус на крема идва от рожковото брашно. То е здравословен заместник на какаото.
Съставки
- 20 мл Вода
- 2 с.л. Брашно от рожков
- 1/2 бр. Авокадо
- 1 бр. Банан
- 1/2 ч.ч. Годжи бери
- 1 ч.ч. Кашу
- 1/2 ч.л. Канела
Начин на приготвяне
- 1. Сложете всички съставки в блендера и пасирайте до хомогенност.
- 2. Сипете сместа в чашки.
- 3. Декорирайте крема с няколко кашута и годжи берита. Те ще придадат малко хрупкавост на хапките фин крем.