От март месец Дженифър Лопес е сгодена за своята половинка - бившата бейзболна звезда Алекс Родригес. До момента няма точна дата за сватбата, но всички очакват обявяването на голямото събитие. Междувременно красивата латина ни показва каква булка ще е тя – с пищна и обемна рокля с инкрустирани камъни и дълъг шлейф.

 

 

 

 

Познахте, сватбата още не се е случила. Джей Ло снима поредната романтична комедия с нейно участие – „Marry Me“. Действието се развива в Ню Йорк и за целта 50-годишната, родена в Бронкс звезда, засне атрактивната сцена пред погледите на минувачи и фотографи в Голямата ябълка.

 

 

На една от папарашките снимки Джен е седнала за почивка зад кадър. Представяте ли си какво е да седнеш с толкова пластове тюл и вероятно обръчи, които поддържат обема на роклята? Около вас задължително не трябва да има хора поне през 1 стол. А какво ще кажете за гражданското, колата, танците и прегръдките от близки и приятели, които ви предстои да получите по време на сватбата. Ще е почти невъзможно. Но пък роклята е един път, нали?

Снимка: Instagram

Надяваме се, че Дженифър ще се спре на по-практична и също толкова изумителна рокля за сватбата си с Алекс Родригес. Медиите отвъд Океана говорят, че пищното празненство ще се случи в началото на другата година, като за него звездната двойка ще похарчи 15 милиона долара.