Дойде време да представим най-интересното от рубриката "В чантата на", в която надникваме в чантите на известни личности.

"Имам дрехи и бижута на всички места, на които мога да пребивавам през деня. В тази чанта имам бижу с бухал - напомня ми, че във всичките ми решения трябва да се водя от мъдростта", това каза лайф коучът Мая Бонева-Махама. 

На дъното на чантата на Мая ще откриете и... няколко пакетчета със захар. Причината е, че пие кафето си доста сладко. 

 

"Истината е, че откакто съм майка, нямам чанта, още по-малко дамска. Имам торби. Приличам на номад, който се мести постоянно. А клъч въобще дори не мога да мечтая да имам."

Три изречения от Петя Дикова и много майки въздъхват облекчено, припознавайки собствената си ситуация в тях. Като гост във видео рубриката ни "В чантата на...", водещата на "Тази събота и неделя" пристига с истината. А истината е, че в ежедневието си носи повече платнени торби, но за момичето в нея не забравя и елегантната чанта, която е в тон с обувките. 

Вижте какво извади от чантата си тя във видеото. 

"Работата ми е моят начин на живот!" - казва Поли Гергушева, която от януари 2022 г. е водещ на късната емисия "Новини" по bTV. Поканихме я в рубриката ни "В чантата на..." И вместо една, тя донесе две чанти.

"Имам 2-годишен син. През деня си го гледам изцяло сама. Тогава съм майка и домакиня."

Когато е в тази си роля, Поли носи раница - за удобство и за да може да събере всичко, което й е необходимо. Не излиза без предметите, познати на много майки. Или пък ще ви изненада с нещо? Може да видите във видеото. 

"В една дамска чанта има доста неща - пълен хаос и от пиле мляко!" 

Рая Пеева е русата фурия в "Преди обед" и талантът на сцената на Младежки театър "Николай Бинев". Във видео рубриката ни "В чантата на..." я поканихме, за да обърне с хастара навън своята чанта и да ни покаже какво носи в нея.

Любопитни ли сте? Гледайте видеото.