Какво носиш в чантата си, ако си супер заета жена със собствен бизнес, лайф коуч, който е почти 24 часа на разположение на своите клиенти, и не на последно място майка? Каним Мая Бонева-Махама във видео рубриката ни "В чантата на...", за да разберем отговора на този въпрос. 

"Имам дрехи и бижута на всички места, на които мога да пребивавам през деня. В тази чанта имам бижу с бухал - напомня ми, че във всичките ми решения трябва да се водя от мъдростта". 

Повече от един телефон и повече от едно червило - това още ни показва Мая. Между двете има категорична разлика в използването. Ако телефонът е "силно употрбяван", то червилото е почти ново и се ползва по-скоро като балсам за омекотяване на устните. Не сме ли всички напоследък силно увлечени от работните си задължения, забравяйки понякога за самите себе си? 

Всичко, което Мая Бонева-Махама ни показа от чантата си - вижте във видеото.

Снимка: Евгений Милов

На дъното на чантата на Мая ще откриете и... няколко пакетчета със захар. Причината е, че пие кафето си доста сладко. 

Кой е най-важният аксесоар в чантата на един човек със светли очи - гледайте във видеото. 

"Имам един интересен естествен камък, с който изчиствам вибрациите около мен. Използвам го тогава, когато се натрупат много негативни мисли около мен, шум или натоварване от много разговори."

Специалната ароматерапевтичната субстанция, която си купува от Бали, също е нещо, без което не излиза от дома си и носи в своята чанта. Как се използва при умора и главоболие - вижте във видеото. 

Всичко, което Мая Бонева-Махама ни показа от чантата си - вижте във видеото.

Снимка: Евгений Милов

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.