Модата не е ли прекрасна! Не само ни кара да се чувстваме добре, но и ни спестява средства. 

За илюстрация на тазгодишните тенденции използваме визи от новата H&M Conscious Exclusive колекция, изпълнена с женственост и стил. 

"Колекцията използва иновативни устойчиви материали и сложни декорации. В нея ще откриете различни творчески препратки, форми и материи, както и аксесоари и бижута с наситена артистичност и декоративност," казва Ан-Софи Йохансон, творчески консултант на H&M.

Колекцията H&M Conscious Exclusive стартира официално днес, 7 април, в магазина H&M бул. Витоша 6, София, както и онлайн на hm.com. Представянето ѝ съвпада с откриването на изложбата "Fashion Forward – 300 years of Fashion" в Музея на декоративните изкуства в Париж, която е извор на вдъхновение за колекцията.

"Един от любимите ми модели в колекцията е асиметричната мини рокля, вдъхновена от картина на Гюстав Моро. Влюбих се в съчетанието между съвременна устойчива материя и класическа картина. Страхотно е, че тези модели са устойчиви и в същото време достойни за червения килим," споделя Джулия Рестуан Ройтфелд, лице на кампанията.

Kъм изброените елементи, не бива да забравяме съразмерните обеци, целия бански костюм, скъсаните дънки, малката дамска чанта и белите маратонки. 

През лятото, модата е по-стилна.