От шоколадова кожа до огнени цветове - това ще са новите акценти, които ни чакат през пролетта и лятото на 2022 г. 

Снимка: Getty Images

След трудния период на пандемията модните дизайнери си пожелаха забавление и красиви дрехи. И ги създадоха. Офис стила се превърна в една от ключовите тенденции, независимо, че офисът може да е вкъщи на дивана.

Ярките оранжеви, портокалови и лимонови тонове ще освежават дните ни през пролетта. Или пък заложете на акценти, вдъхновени от пламъци. Това е модно решение, което няма да остане незабелязано.

Снимка: Getty Images

Miu Miu, Saint Laurent и Atlein налагат офис стила като основна тенденции за пролетта. Не се притеснявайте да носите трикотажни рокли, плисирани поли, делови сака и костюми по всякакви поводи: от пазаруване и разходка с приятел до среща и парти до сутринта.

Снимка: Getty Images

Синьото ще залее всичко, най-вече през лятото. Утвърдиха го Rokh, Acne Studios и Stella McCartney в Париж. Електриково синьото ще е изключително популярно. А с него и деликатните нюанси на небесно.

Снимка: Getty Images

Този цвят може да се комбинира с други цветове от същата палитра, както и с фини, естествени нюанси, включително кафяво, беж и черно. Друг плюс на синьото е, че то е достатъчно ярко, за да изпъкне перфектно дори и в едноцветни визии. Това позволява да забравите за аксесоарите или необичайните обувки.