Кои са героите на нашето време? Ние. Кои предизвикателства са най-ценни? Нашите. А кои победи са най-големи? Личните.

#В разгара на лятото, H&M ни напомня за значението на спорта. Напомня ни и колко големи всъщност са победите не само в него, а и в личния ни живот. Именно това насърчава бранда да създаде новата си спортна колекция, носеща тематичното име For Every Victory.

#Моделите в колекцията са комбинация от стил и функционалност. Фокусирана е върху основните дрехи за спорт и тренировки. Тениските, шортите, клиновете за бягане и спортните сутиени заемат основна част в For Every Victory, а избраната цветова палитра е черно, сиво, пепел от рози и златисто.

#Материите са функционални, дишащи, бързосъхнещи и са от рециклиран полиестер, което ги прави и устойчиви. Гаранция за това ни дават спортистите от шведския Олимпийски отбор, които са изпробвали отделните елементи на колекцията. H&M създава и екипите и униформите за церемонията по откриването на шведските атлети за Олимпийските игри в Рио през 2016 г.

Колекцията ще се появи на 21 юли в избрани магазини както по целия свят, така и в България. H&M не прави компромис нито с модата, нито с качеството, за да може всеки от нас също да извоюва своите победи.

#Вдъхновение са героите на нашето време. Тези, преодолели непреодолимото. Тези, използвали силата на волята си точно тогава, когато тя им е била най-нужна. Тези, които не са се отказали. Компанията дава за пример Кейтлин Дженър, спечелила златен олимпийски медал като мъж, но в последствие показала себе си пред света. Майк Кутс, загубил крака си след нападение от акула докато карал сърф, но все още верен на своята страст. Намибия Флорес, бореща се с предразсъдъците на държавата си, за да практикува това, което обича – бокс. Челси Уорнър – гимнастичка със синдрома на Даун, която не е позволила на болестта да сломи стремежа й към победа.

А вас какво ви спира?