Сигурно се питате - "защото да залагам на черното, след като през лятото "се носят ярки цветове и флорални принтове" - "защото да засенчваме визията си с монохромни нюанси?" Причините са три и трудно бихме могли да им се възпротивим. 

#Черното е вечно

Тенденциите идват и си отиват. Модният кръговрат се видоизменя с всеки следващ сезон, но има елементи, които остават вечни. Настъпи моментът да извадим своя черен бански костюм и помислим за всичко, което можем да направим с него. Да, всичко, включително съблазняване. 

#Елегантна визия и изваяна фигура

Представете си се легнала на плажа, облечена в ефирния ви черен бански костюм, носите съразмерни слънчеви очила, а косата ви е вързана с тюрбан в цветовете на дъгата. Истинско видение. Олицетворение на женствеността. Също както някои други основни части от дамския гардероб, като малката черна рокля, бялата риза и не само, монохромният бански костюм е ключов за изграждането на изкусителна визия за лятото. През 2016 ще носим т.нар. "цели" модели в стил '80-те години на миналия век. 

#Можем да го съчетаваме с всичко. С черния бански костюм се постига перфектни mix&match на плажно облекло и аксесоари. Вижте тялото си под друг ъгъл - като красиво платно, на което описвате настроението си със своеобразни аксесоари и бижута, подчертаващи фигурата. Необходим ви е един аксесоар, за да видоизмените външния си вид.