Малко са личностите, които могат да бъдат наречени модни икони. Но Сара Джесика Паркър и героинята й в „Сексът градът” Кари Брадшоу смело могат да бъдат определени като такива.

„Лавандулова наслада” - това името на една от чантите, част от колаборацията на актрисата с модния гигант. Съвместната им работа беше обявена на седмицата на модата в Ню Йорк.  

Било то в „Сексът и градът”, в продължението му „Просто ей така” или в реалния живот, Паркър винаги радва феновете със зашеметяващия си стил и излъчването си. От няколко години насам има и собствен бранд за обувки – SJP, а вече и колаборация с FENDI.

Съвместната им работа беше обявена на седмицата на модата в Ню Йорк на ревюто на марката.

Колекцията ще се състои от четири чанти, известни още като „багети”. Точно те придобиха голяма популярност още с появата им в „Сексът и градът” и често бяха перфектният избор на стилистите за завършека на емблематичните визии на Кари.

Самата Сара Джесика се появи с чанта, носеща името „Лавандулова наслада”, от предстоящата им колекция. 

За нея актрисата пояснява:

„Четирите цвята се очаква да пристигнат бляскаво и тъкмо навреме за празниците. Тази вечер нося „Лавандулова наслада”. Цялото шоу беше празненство. Дали ще ми позволят да взема няколко назаем за втория сезон на „Просто ей така”?”

С тези нейни думи ви припомняме, че скоро започват снимките на новия сезон на „Просто ей така” и вече нямаме търпение да видим кадри от снимачната площадка.

Във видео рубриката ни "В чантата на..." може да видите какви чанти носят известни български дами. На LADYZONE TV ще намерите и още интересно видео съдържание. 

Вижте какво носи в чантата си една истинска дама, любителка на червения цвят.