Популярната блогърка Нина Потьомкин разкри в TikTok профила си различни начини, с които да скрием изпъкналия корем с помощта на дрехи. Свободните поли с волани и шарки, както и правите дънки и панталони от плътна тъкан ще помогнат за коригиране на женската фигура от този тип.

В същото време според нея трябва да изберете панталони с един размер по-големи и с висока талия, като предпочитате по-тъмни цветове.

Освен това тя съветва да се придържате към наслояването. Например, добавете жилетка, която ще направи силуета визуално по-строен. В същото време тя призова да се избягват тесни дрехи и неща от еластични материали и сатен. Тези тоалети, според нея, подчертават големия корем и други характеристики на тялото.

През август активистката на боди позитивизма Мариел Грегуски показа лесен начин за скриване на изпъкналия корем с подходящи дрехи. Блогърката посъветва да носите тенис миниполи с А-силует и висока талия.

Освен това Грегуски препоръча да се обърне внимание на свободните сарафани, в които полата започва под бюста, а корсажът има деколте и тънки презрамки, пише още БГНЕС.