Приказни тоалети от колекция, предвидена за "Абитуриенти 2014", в изключително актуална топла гама от нюанси на злато, шампанско и пепел показа модната марка "REGINA'' на дизайнерката Елена Манолкова. 

Това стана по време на представянето на първото по рода си специализирано дигитално и печатно издание на дизайнерска модна марка в България, създадено от ''REGINA'' (разгледай тук >>). Допълнително очарование на събитието, което се проведе в четиризвездният бутик хотел „Кристъл Палас"*, донесе и присъствието на господин Андреев, популярен от рубриката “Тъй рече г-н Андреев” в "Шоуто на Слави". Като истински джентълмен той поднесе на Елена Манолкова цвете и метален кон символизиращ безстрашие, слава, доблест, свобода, оптимизъм и неукротима воля.

*На днешната дата - 14.02.2014 година - Бутик Хотел Кристъл Палас“ отбелязва 10-години от своето създаване. Сред множеството отличия на хотела на улица „Шипка” в София са „Сграда на годината“ и награда на потребителите на TripAdvisor.

Хотелът е част от веригата луксозни хотели FPI Hotels & Resorts. В месеца на любовта LadyZone.bg и FPI Hotels & Resorts ви дават възможност да спечелите уикенд за двама в хотел "Св. Иван Рилски" в Банско. Повече научете тук >>