Всеизвестно е, че сезонните намаления са повод за всяка една от нас да възобнови и/или обогати своя гардероб, възползвайки се от стилни оферти и нови модни предложения.

Помните ли как се разхождахме из градските улици, следвайки добре изготвения моден маршрут и списък с набелязани стоки?! Сещате ли се за вълнението, което изпитвахме, когато броени дни преди сезонните намаления да започнат! И адреналинът, който изпитвахме по време на модната надпревара.  

Да, но дали днес те са също толкова изгодни? Струва ли си, днес, да ги отбелязваме в своята адженда, като неотложен ангажимент! 

#Промо код: Онлайн шопинг 

Заедно с пазаруването онлайн и виртуалните намаления навлязоха в живота на съвременния потребител. 10%, 50%, 70%... офертите са много, а изборът голям. Основно кредо - "РАЗПРОДАЖБА". Интернет платформите до такава степен са се усъвършенствали, че днес понятието "сезонно намаление" губи своя смисъл, защото благодарение на тях се възползваме от ниски цени и качествени продукти целогодишно. 

#Частни разпродажби и не само

През последните няколко години, производителите напипват пулса на съвременната мода, установявайки нови правила в изкуството да пазаруваме. Все повече марки залагат на подаръчните карти, промоционални кодове и програми за лоялни клиенти, така че по време на сезонните намаления, потребителите да се върнат при тях. Хитър, но успешна стратегия, защото съответните оферти са валидни "като по случайност" през SALE период в годината. 

#Възходът на slow fashion вълната 

Винтидж магазини или разпродажби на мостри, днес всичко е позволено в името на модата. Все повече световноизвестни и нови брандове залагат на разпродаването на единични бройки, чиито качество и стил са също толкова добри (дори повече), колкото масовото производство. Да, марките и модните привърженици дават втори живот на дрехите, продавайки ги на едро цена, прибавяйки до 70% намаление по време на сезонните разпродажби. Кой би устои на това изкушение! Не и ние. 

Въпреки всичко, следват седемте интернет платформи, от които си заслужава да се пазарува.