Дами, доверете се на това, което ви подсказва вътрешният глас. Вслушвайки се в него, няма да сбъркате. С наближаването на Коледните и Новогодишни празници желанието ни да изпратим годината със стил и красота е все по-силно. 

В края на 2015, Дамите Овен ще бъдат както винаги неимоверно сексапилни. Телците изключително елегантни в сезонните цветове - беж, бледо роз и златисто, а жените Близнаци - същевременно невинни и опасни. 

От своя страна Раците няма да направят крачка назад щом намерят правилния тоалет. 

Като истинска кралица, жената Лъв ще бъде неотразима. Колкото и невинни да изглеждат Девите, те ще разкрият своето лице на фатална жена в празничната вечер. 

Що се отнася до Везните - те ще намерят баланс между класика и модернизъм. Черно и златно - това е идеалната цветова комбинация за празничното ви облекло.

Скъпи дами, родени под знака Скорпион - както винаги ще бъдете неповторими. Облеклото не само ще привлече всички погледи, но и ще подчертава вашите индивидуалност и стил. 

Водните знаци - Риби и Водолей - ще останат верни на себе си, въвеждайки (все пак) нотка еклектизъм в своята празнична визия. 

Стрелците ще ударят джакпота, залагайки на тоалет, който е същевременно удобен и модерен. По този начин ще могат да се отдадат на нощта със стил и удоволствие.