Моделът и певица Карла Бруни, която е съпруга на бившия президент на Франция Никола Саркози, сподели в социалните мрежи видео от последната си фотосесия. Тя застава пред обектива с друг голям модел от миналото – Хелена Кристенсен. Двете жени бяха сред най-успешните модели през 90-те години.

„Имаме толкова много история заедно“, написа Карла Бруни в Инстаграм. „Повече от 30 години. В миналото сме работили толкова много пъти заедно. Да се снимам днес с теб беше много забавно. Някой път отново ще го направим.“

Това не е първият път, в който Хелена и Карла работят заедно през последните 5 години. През 2018 г., заедно с други легенди като Клаудия Шифър, Синди Кроуфорд и Наоми Кембъл, участваха в ревю, посветено на Джани Версаче. През 2019 г. пък участваха заедно в кампания на „Dolce & Gabbana“.

Карла и Хелена са на 53 и 54 години. През 1997 г. Карла Бруни се отказа от кариерата си като модел, за да се посвети на музиката. През 2000 г. издаде първия си албум „Si j'étais elle“, а през 2008 г. привлече погледите на света, след като се омъжи за френския президент Саркози.

Тази седмица Карла Бруни сподели, че е участвала във фотосесии за “Style” и за арабското издание на списание „Vogue“, заедно с режисьорката Фарида Хелфа, която също е бивш модел.