Херцогиня Кейт Мидълтън изглежда безупречно във всеки един момент - талант, който никой не би могъл да й отрече.

Без значение от лошо време, лошо настроение или пък лоши думи от ревнивци - тя е изградила прекрасен  имидж, който до голяма степен се гради именно на добрия й стил.

Зад всяка успяла жена - стоят други две жени. Това е максимата, която важи в случая.

Оказва се, че за имиджа на Кейт се грижат две жени - стилистката Наташа Арчър и фризьорката Аманда Кук. Те винаги са до херцогинята, за да дадат всичко от себе си тя да изглежда перфектно! 

Снимка: Getty Images

НАТАША АРЧЪР

На нея Катрин дължи сегашната си титла на "британска икона на стила". Тя започва работа с Уилям и Кейт първо като личен асистент през 2007 г.

Снимка: Getty Images

През 2014 г. е повишена в длъжност - съветник по стила. В тази роля тя трябва да гарантира, че тоалетите на херцогинята винаги ще са съобразени с изискванията на дадената ситуация.

През 2017 г. Наташа се омъжва за фотографа Крис Джаксън, който активно снима херцозите. 

През 2019 г. Арчър излиза за кратко в отпуск по майчинство, по време на който е заменена от Вирджиния Чадуик-Хийли, която за кратко "освежава" консервативната визия на Катрин.

Какво е направила Наташа за стила на Кейт?

Официално от Кенсингтън никога не са споделяли информация, че именно Наташа Арчър е отговорна за това колко прекрасно изглежда херцогинята на публични места. Но много дизайнери сами разказват за работата си с нея и я отбелязват в социалните мрежи.

Снимка: Getty Images

Основателката на канадската марка Sentaler, дизайнерката Божена Сенталер (родена в Сърбия), казва в интервю, че Наташа сама е открила Sentaler и се е обърнала директно към тях. Sentaler е доста скъпа марка връхни дрехи, които предпочита и съпругата на канадския министър-председател Джъстин Трюдо.

По време на кралската обиколка в Индия през 2016 г. Кейт носи рокля с щампа на националната марка Anita Dongr, преработена от Наташа.

"В Индия много хора носят тази рокля с панталони и забрадка. Стилистката на херцогинята просто отряза част от пелерината и я превърна в колан, а освен това скъсява дължината ѝ. Резултатът е свеж и изтънчен вид", казва дизайнерката Анита Донгре.

Снимка: facebook.com/TheBritishMonarchy

Най-ясното потвърждение, че Наташа играе важна роля в модния живот на Катрин, идва в момента, когато тя се появява с чанта за дрехи под мишница в болница "Сейнт Мери" малко след раждането на принц Джордж. Предполага се, че именно там носи небесносинята рокля на точки на Джени Пакман, с която херцогинята на Кеймбридж за първи път се появява публично като майка на бъдещия крал.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След този момент почеркът на Арчър става все по-отчетлив в публичния образ на Кейт Мидълтън. Стилът й става по-бляскав, но едновременно с това и по-непринуден. 

Тайното оръжие на Катрин от 2012 г. е...>>>

Тайното оръжие на Катрин от 2012 г. е Аманда Кук.

АМАНДА КУК

Снимка: Getty Images

Въпреки че жените по света завиждат на косата на Кейт, принц Уилям веднъж нарече косата ѝ "истински кошмар". По време на публично събитие, след като разменя няколко изречения със стажант-фризьора, херцогът се оплаква, че съпругата му отдавна не може да намери човек, който да укроти дългата ѝ, гъста коса.

Тя е фризьор, изминала дълъг път в кариерата си - от първото подстригване на принц Уилям до оформянето на прическата на херцогинята за най-важните събития.

Снимка: Getty Images

Независимо дали Кейт излиза от родилното отделение, посещава светско събитие в чужбина, или води принц Джордж на училище, косата ѝ изглежда безупречно. След като за първи път поверява косите си на Аманда по време на обиколка в Югоизточна Азия, херцогинята никога повече не се раздели с тях.

Кук придружава Кейт Мидълтън навсякъде - както на срещи, така и на разходки. Тя отговаря и за избора на тиарите. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Бившият ѝ съпруг Невил Тъкър управлява салон в Найтсбридж, един от модните квартали на Лондон, който обслужва кралския двор от 1980 до 1994 г. По това време Невил и Аманда работят в тясно сътрудничество с коафьора на самата кралица - те подстригвали младите принцове Уилям и Хари. Затова няма съмнение, че кандидатурата на Кук е одобрена на най-високо ниво.

Аманда е вторият човек видял принц Джордж след раждането му.

Тя изпреварва дори баба му и дядо му - Карол и Майкъл Мидълтън. Именно Кук оформя прическата на Кейт след раждането на Джордж, Шарлот и Луи.