Температурите все още се задържат по-високи за февруари, като дори минималните са положителни. Вижте подробната прогноза за времето на dalivali.bg.

За втория работен ден избираме стилна бяла риза на черни сърца, която чудесно се съчетава с черна чанта, колан и слънчеви очила. 

За разкош не забравяйте да сложите руж, който да придаде цвят и очарование на лицето.

А знаете ли как лесно да почистите спирала за мигли? Ето няколко трика и съвета:

Пуснете кранчето на топлата вода и намокрете палците и показалците на двете си ръце. Нека водата е толкова топла, че да не ви пари. Навлажнете миглите и оставете така, докато премахвате грима от другата част на лицето. След малко отново намокрете палците и показалците си и разтъркайте между тях миглите си. Спиралата ще падне лесно и бързо с няколко изплаквания на пръстите. Сега вече може да почистите цялата зона около очите с подходяща козметика и памучен тампон.

! Допълнителен съвет за почистване на водоустойчива спирала за мигли !

Ако спиралата ви за мигли е водоустойчива, само водата няма да е достатъчна. Все пак е водоустойчива, нали? Вземете памучен тампон и го напоете със зехтин. Поставете върху миглите със затворени очи и задръжте за 20-30 секунди, след което нежно изтеглете надолу тампона със съвсем лек натиск. Не само че ще изчистите и най-упорития макиаж, но и със зехтина ще подхраните миглите.