На 16 април няма да е слънчево, но пък температурите ще запазят високите си стойности, като на места ще достигнат 30 градуса. Вижте къде ще е най-топло на dalivali.bg.

Топлото време ни кара да извадим по-леките и ефирни материи от гардероба. За вторник в офиса избрахме гащеризон в неутрален цвят, който лесно можем да съчетаем с различни аксесоари.

Нашият избор за допълване на визията са обувки на лек ток в черно, обеци с винт, слънчеви очила и любимия парфюм.

А знаете ли, че съществуват различни начини да носите парфюм? Не е задължително той да е в бутилка и да се впръсква. Ето какво може да ни предложи пазарът:

Гел парфюм

Едва ли сте си представяли, че парфюмът може да бъде нанасян с четка и да е под формата на гел, но идеята, че можете да си слагате от него дори и в градския транспорт, без да притеснявате и другите, които се возят, е страхотна. 

Парфюм в кутийка за грим

Още една хрумка за аромат, който се нанася без впръскване – парфюм в кутийка, който прилича на хайлайтър и може да го нанасяте с пръсти. Формулата е кремообразна и подобна на балсам за устни, а когато го докоснете с пръсти и нанесете върху кожата, от топлината започва да се носи аромат, който ще трае цял ден.

Парфюм бижу

Този парфюм е две в едно за всички жени, защото сме сигурни, че няма дама, която да не се впечатлява от изискано бижу и хубав парфюм. Всъщност в самия пръстен няма парфюм, а кристал, който, когато се напръска  с любимото ви ухание, след това мирише цял ден и разпръсква от парфюма. Несъмнено добър вариант да миришете добре, ако кожата ви е чувствителна към парфюми.

Вижте и другите предложения за алтернативни начини да носите парфюм, както и кои марки предлагат подобни продукти: