След фон дьо тена и червилото парфюмът е следващият най-добър приятел на жената. Какво ще кажете, ако вместо в бутилка, уханието се намира в пръстен или в кутийка за грим и можете да го нанасяте на кожата с пръсти или четка? Ето няколко вълнуващи и различни начина да ухаете неустоимо:

Гел парфюм


Едва ли сте си представяли, че парфюмът може да бъде нанасян с четка и да е под формата на гел, но идеята, че можете да си слагате от него дори и в градския транспорт, без да притеснявате и другите, които се возят, е страхотна. Конкретното предложение е Jo Loves и ухае на зелен портокал и кориандър.

Парфюм в кутийка за грим


Още една хрумка за аромат, който се нанася без впръскване – парфюм в кутийка, който прилича на хайлайтър и може да го нанасяте с пръсти. Формулата е кремообразна и подобна на балсам за устни, а когато го докоснете с пръсти и нанесете върху кожата, от топлината започва да се носи аромат, който ще трае цял ден. Марката е Elizabeth and James.

Парфюм бижу


Този парфюм е две в едно за всички жени, защото сме сигурни, че няма дама, която да не се впечатлява от изискано бижу и хубав парфюм. Всъщност в самия пръстен няма парфюм, а кристал, който, когато се напръска Killian Moonlight Ring in Gold с любимото ви ухание, след това мирише цял ден и разпръсква от парфюма. Несъмнено добър вариант да миришете добре, ако кожата ви е чувствителна към парфюми.

Парфюмно олио


Най-лесният начин да си сложите парфюм, след като току-що сте си взели душ? Разбира се, че комбинацията от хидратиране на кожата и нанасяне на благоухание е чудесна, а с конкретното олио Jo Malone ще миришете на роза, карамел и ядки.

Парфюм за коса


Свикнали сме да нанасяме парфюм на кожата си, но миризмата все едно току-що сте излезнали от фризьорския салон е незаменима, така че приветстваме идеята за парфюм, който да впръскаме по кичурите и моментално да замиришем на хубаво. Техниката за нанасяне е същата като тази на кожата – пръскате във въздуха и минавате през облака от парфюм. Такъв пропродукт предлага Chanel.