Не е никак учудващо, че двете най-обичани принцеси в историята на британското кралско семейство са се превърнали в модни икони и в синоним за класа и стил. Принцеса Даяна, която беше наричана принцесата на народа и която продължава да бъде обичана повече от 20 години след смъртта си, приживе успя да разчупи скованите от неписани правила модни порядки в кралския двор. Затова и всички следяха със затаен дъх коя ще е следващата обществена проява на принцесата и с какво ще бъде облечена тя.

Същото се случи и с Кейт Мидълтън, която след сватбата с принц Уилям смени стила си, който беше продиктуван от новата и роля в обществото – да бъде съпруга на бъдещия престолонаследник на британския престол. Почти всичко, което тя облича и е на поносима цена (много пъти сме я виждали в дрехи на бюджетни брандове, които всяка жена може да си позволи) бива разграбвано на момента.

Оказва се, че двете принцеси много харесват синия цвят, а освен това десенът на точки е един от любимите им. Откъде разбрахме – вижте снимките.

Снимка: instagram.com

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: Getty Images/Guliver Photos