Стилната и винаги елегантна Денина Мартин подбра специално за нас модни визии за коледните и новогодишните празници. Това е периодът от годината, в който да се почувстваме по-специални, затова и модната блогърка ни съветва да заложим на класиката, като червената рокля например.

Снимка: Личен архив

Тъмните цветове са подходящ избор за зимния сезон. Ако се спрем на черен тоалет за празниците, няма да изневерим на елегантността - особено ако решим да сме с рокля от велур или с тюл.

Снимка: Личен архив

Блясъкът също се завръща обратно на мода, особено след като хората свикнаха да носят удобни и комфортни дрехи през пандемията.

Снимка: Личен архив

Тази година празниците позволяват да се върнем към стария ритъм на живота, съответно и модата ни кара отново да се предизвикаме - да се почувстваме отново стилни, красиви и специални. 

Снимка: Личен архив

За Денина 2021-ва е специална година - през нея тя посреща дъщеричката си, а модният й бранд се радва на успехи и доволни клиенти. Затова заедно с нея ви пожелаваме стилни и красиви празници и годината, която очакваме да бъде пълна с въдхновение. 

Ако сте пропуснали гостуването на Денина в подкаста ни "Малки разговори", наваксайте тук: