Винаги даваме висока оценка за всяка проява на индивидуализъм, която звездите демонстрират в ежедневието и в модата. Не е нужно всички известни жени да са с големи дупета и прилепнали рокли като Ким Кардашиян, нали? Затова и Виктория Бекъм ни впечатли толкова с избора си на парти облекло за коледното тържество на магазина й в Лондон – не рокля с пайети, а черен смокинг!

А носителката на два Оскара Кейт Бланшет е днешният ни свеж моден полъх. След като преди дни от института „Пантон“ избраха цвета на 2020 – класическо синьо, с изненада виждаме, че 50-годишната холивудска звезда се е пременила точно с него.

 

Снимка: profimedia.bg

Кейт блести в костюм от рипсено кадифе. Кройката както на сакото, така и на панталона, е небрежна, ежедневна и свободна, дори напомняща за boyfriend облеклата, които са изключително модерни в момента.

Бланшет е съчетала костюма с бяла риза и бели спортни обувки, както и чанта в синьо. Изчистената линия на визията позволява игра с различни аксесоари и бижута, които да подчертаят индивидуалния характер на всяка жена. Бланшет е предпочела да заложи единствено на очила.

Снимка: profimedia.bg

Съчетанието е подходящо за различни дейности в ежедневието на всяка една от нас – от работа в офиса до разходка в парка и среща с приятели. Даваме допълнителни точки на актрисата за избора на материя – кадифената материя е мека и нежна, много удачна за студените месеци, защото предлага удобство и топлина едновременно.

Снимка: profimedia.bg