Най-популярната музикална тема в телевизията вече си има и текст. Актьорите Дейвид Духовни, Джилиън Андерсън и други звезди от сериала “Досиетата Х”, който покори света през 90-те години, се събраха виртуално, за да изпълнят песента. Целта на инициативата е да съберат пари за пострадалите от COVID-19 пандемията.

Идеята е на продуцента и сценарист Франк Спотниц, който е един от създателите на мистериозния сериал. Той е помолил почитателите на поредицата да измислят текст към култовата мелодия, а след това е събрал виртуално екипа на “Досиетата Х”, за да изпълнят песента:

В Туитър Дейвид Духовни, който изпълнява ролята на агент Фокс Мълдър, написа: “Знам, че е глупаво, а не е време за глупави неща. Но знам също така че имаме енергични, състрадателни и верни фенове, които винаги са готови да помогнат на една добра кауза.

Снимка: Getty Images

Сериалът “Досиетата Х” беше най-големият телевизионен хит между 1993 г. и 2002 г. В него агентите на ФБР Мълдър и Скъли разследват случаи на паранормални явления и се опитват да разнищят международен заговор за прикриване на съществуването на извънземни.

Снимка: Getty Images

Преди няколко години сериалът се върна за още два сезона, но не успя да постигне успеха на оригиналните епизоди.