Само в САЩ над 4 милиона младежи няма да отпразнуват подобаващо завършването си заради мерките срещу коронавируса. По този повод много звезди записаха видео послания към випуск 2020, за да окуражат младите хора и да им пожелаят успех в живота.

Арнолд Шварценегер заяви директно:
„Няма да ви губя времето с глупости и да казвам, че това е страхотно време за дипломиране. Искам обаче да ви споделя за една от най-големите трудности в моя живот. Защото трудностите, които пандемията създаде, няма да бъдат последните, с които ще се сблъскате. Трудностите сега ви подготвят за следващите изпитания в живота.

През 2018 г. планирахме снимките на „Терминатор 6“, но влязох в болница за смяна на сърдечна клапа. Очаквах всичко да приключи бързо, но се събудих цели 16 часа след началото на операцията. Възникнал е проблем и лекарят ми каза, че са се борили за живота ми. Въпреки всичко, успях да се явя на снимки в уречения ден – 1 август. Режисьорът ми каза „Ти си машина!“, а аз му отвърнах „Не. Просто се завърнах“.

Така че, ако имате визия къде искате да отидете и какво да постигнете, трудностите няма да ви спрат.“

Шарън Стоун, която има трима синове в тийнейджърска възраст, също поздрави всички , които са преминали през тази трудна учебна година.
62-годишната звезда от „Първичен инстинкт“ написа „Добра работа! Наистина добра! Всички заедно успяхме“.

И сър Антъни Хопкинс направи видео обръщение към випуск 2020.
„Не мисля, че в момента може да се разсъждава много рационално. Важното е да вярвате. Вярвайте, независимо дали сте атеисти или агностици. Вярвайте!“ – казва носителят на "Оскар" („Мълчанието на агнетата“, 1991).

Актьорът Матю Макконъхи се обърна към зрелостниците с думите:
„Поздравления! Завършихте това, което започнахте. Няма да имате абитуриентски бал, но не съжалявайте за това. В края на краищата ще сте уникални. Ще сте единствените випускници без бал. В живота ще имате още много веселие!

Не се притеснявайте, ако още не сте решили с какво искате да се занимавате. Аз съм на 50 години и дори сега има дни, в които не знам дали се занимавам точно с това, което искам. Важното е да продължавате да правите нещо, да сте в развитие и да се наслаждавате на всичко толкова, колкото е възможно“.

Поздравления към випуск 2020 изпратиха също Опра Уинфри, Дженифър Гарнър, Карди Би, Барак Обама, Лейди Гага, Леброн Джеймс и мн. др.