Американската пeвица Селена Гомес се обърна към Випуск 2020 в специално онлайн обръщение, което беше излъчено на живо във Фейсбук и организирано по този начин заради социалната изолация и специалните мерки, които се предприемат заради COVID-19. От комфорта на своя дом 27-годишната изпълнителка окуражи абитуриентите и започна своята реч със съвет, който би дала на своето по-младо аз.

„Когато хората ме питат какво бих посъветвала своето по-младо аз, винаги казвам „Продължи напред и го направи.“ Всички вие сте работили неуморно, за да стигнете до тук и знам, че дипломирането не изглежда точно както си го представяхте. Искам да ви кажа, че е напълно нормално да не знаете с какво ще се занимавате до края на живота си. Това е пътуване, в което да намерите своята посока или страст, така че не се отчайвайте от грешките и неуспехите, зашото те се случват на всички нас.

Както невероятната Опра Уинфри казва – ти не ставаш това, което искаш, ставаш това, в което вярваш. Мисля, че това дава своето отражение - ако не вярвате в себе си, не очаквайте другите да вярват във вашите способности.

Надявам се знаете, че когато големите събирания бъдат разрешени, всеки може да отпразнува вашето важно постижение. Но дотогава - бъдете в безопасност, дръжте връзка с приятелите и близките си и поздравления за този важен момент.“

Селена Гомес е част от звездния списък с имена, които поздравиха виртуално Випуск 2020. Сред тях са Опра Уинфри, Матю Макконъхи, Дженифър Гарнър, Карди Би и др.