Те са красиви и успешни и сега, но 90-те години ги посипаха със златните частици от слава. Затова носталгията им е основателна и те често се връщат във времето, споделяйки ретро кадри. 

Супермоделът Клаудия Шифър изглежда разкошно и на 50 г., но носталгията по звездното й време през 90-те години личи силно в Инстаграма й. Немската манекенка често споделя снимки от фотосесии от това време. Тя радва феновете си и с други ретро моменти и кадри, които са позабравени или не са споделяни никога.  

По повод юбилея й през март в Дюселдорф бе организирана изложба със 120 подбрани от нея фотографии. Снимките са личен архив, от модни подиуми и партита. Някои от тях никога не са били показвани. По тях са работили Карл Лагерфелд, Юрген Телър и други известни лица.  

"Топмоделът на Германия ще представи в снимки едни от най-интимните си преживявания от ерата, която задава стандартите и до днес", сподели Феликс Кремер. 

По звездната магия на 90-те години въздиша и Дженифър Анистън. И това е съвсем разбираемо, като се има предвид фактът, че сериалът "Прияtели", в който тя беше звезда. Джен има над 10 публикации, свързани със сериала, което е  почти една четвърт от Инстаграма й. 

Сериалът „Приятели“ е създаден от Дейвид Крейн и Марта Кауфман и се излъчва по NBC от 22 септември 1994 г. до 6 май 2004 г. с продължителност от десет сезона.

Макар Алисия Силвърстоун в момента да води много различен живот от този в по-младите си години, звездата от "Клюкарки", често споделя "виртуални въздишки" свързани с 90-те години.

На един от последните такива кадри тя е в компанията на Дрю Баримор. "Бяхме такива бейбита! Ти си толкова красива тук. Аз съм облечена с роклята на майка ми, която нейната майка е шила за нея през 50-те или 60-те години" - коментира кадъра тя.

Алисия Силвърстоун става популярна през 90-те, след като участва в няколко музикални видеоклипа на групата Аеросмит – „Cryin'“, „Amazing“ и „Crazy“. Едни от най-успешните ѝ филми са „Баровки“ (1995) и „Батман и Робин“ (1997). 

В момента актрисата е особено запалена по природосъобразния начин на живот и здравословното хранене. По-често е в компанията на крави и домашно приготвена пица, отколкото на холивудски актьори и кино блясък.