23-годишната актриса Лили Райнхарт, която е най-известна с ролята си в хитовия тийнейджърски сериал “Ривърдейл”, призна, че е бисексуална.

Снимка: Getty Images

Макар че не съм го обявявала публично, аз съм горда бисексуална жена”, написа тя в социалните мрежи, като част от призив към почитателите си да се включат към протестите срещу расовата дискриминация.

Срам ме е от расизма в тази страна”, написа тя в Туитър. “В училище са ни учили, че трябва да гледаме на полицаите като приятелски настроени хора, които ще ни помогнат. Учили са ни да вярваме на лидерите, но лидерите ни се провалиха.

Снимка: Getty Images

До скоро актрисата беше в продължителна връзка с Коул Спрус, който също е звезда от “Ривърдейл”. Двамата са се запознали и са станали двойка благодарение на участието си в мистериозния сериал. Наскоро стана ясно, че са се разделили.

Въпреки че Лили и Коул никога не са коментирали причината за раздялата си, техни познати твърдят, че тя е изолацията заради коронавируса: “Отношенията им бяха много добри, когато снимките на “Ривърдейл” бяха прекратени заради COVID-19”, сподели техен колега. “Двамата се изолираха по отделно, а дистанцията никога не е била нещо хубаво в тяхната връзка. Когато са заедно, нещата са много хубави, но когато прекарват време разделени, всичко се усложнява.