Майкъл Маларки, познат като Lorenzo (Enzo) от сериала "Дневниците на вампира", идва в София за българското издание на Comic Con. Кариерата на американският актьор с ливански корени започва в театъра, но постепенно започва да проявява все по-голям интерес към екранните роли и така се стига до поканата да участва в един от най-гледаните сериали в света.

Програмата на актьора по време на фестивала ще включва Meet & Greet с фенове, притежаващи специалния билет, както и едночасов Q&A панел на сцената на фестивала, достъпен за всички посетители със стандартен билет. Meet & Greet билетите за лична среща тръгват в продажба на 3 май с цена от 120 лева.

Aniventure Comic Con ще се проведе на 9 и 10 септември в столичния Inter Expo Center и ще срещне феновете с актьори от любими сериали, автори на комикси и косплей звезди от цял свят. Очаква се до средата на месеца да бъдат анонсирани още актьори.

Стандартните билети за двата дни на фестивала са на цена 25 лева и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК и онлайн на Eventim.bg. Входът е безплатен за деца до 7-годишна възраст.