Още от юли месец почти всички бг лайфстайл звезди се завъртяха по плажовете. Кой в България, кой в чужбина, известните лица - певци, актьори, модели, събират тен на плажовете и се радват на хубавото време. Нямаше как обаче да не ни направи впечатление, че дори там някои от тях не свалят грима си. 

Златка Димитрова сподели снимка от плажа на Созопол, където беше с плътна очна линия и дълго флорално колие. 

Златка Райкова предпочете за почива в енергичната атмосфера на Слънчев бряг. Не знаем дали й се получава, но със сигурност й се получава добре да позира - поддържано тяло, стилен бански, усмивка...  Със сигурност обаче не влиза във водата. В противен случай червилото и плитката й нямаше изобщо да изглеждат така.

Цяло лято Азис не спира да съчетава работа и удоволствие. Певецът обикаля предимно южните ни съседки заедно с екипа си, но не пропуска да гостува и на приятели. Докато се разхождаше с колело, претърпя малък инцидент - велосипедът се счупи. 

"Да счупиш чуждо колело в чужбина в краен квартал... Благодаря на съдбата за приликата си с местните! Белята стана в арабски квартал и мога се прибера спокойно, пеша,сливайки се с останалите...", коментира Азис под снимката. 

Снимка: Facebook