Холи Бери представи най-сладките нови попълнения в своя дом – котенцата Коко и Буутс. 57-годишната актриса сподели, че е осиновила мъркащите сладури от семейство бездомни котки, които открила в двора на къщата си и решила да им помогне.

В поредица от снимки носителката на „Оскар“ ни показва четирите котенца, които потърсили помощ в двора й, както тяхната майка и близки кадри на Коко и Буутс.

Снимка: Instagram"Намерих тези две малки космати бебета в двора си заедно с техните две братчета и сестричета и майка им!", пише Бери в публикация в Инстаграм. "Кастрирах майката и я пуснах обратно в двора ми и сега тя е нашата външна котка, а на другите 2 бебета намерих нов дом и тези двамата са нашите нови любимци."

Снимка: Instagram

Снимка: InstagramНаред с новите котенца, звездата от „Жената котка“ е горд собственик на два лабрадудъла. Бери сподели любовта си към своите кученца в Инстаграм за Националния ден на кучето през август 2023 г."Зад всяка силна жена стоят кучетата ѝ, които я следват до тоалетната", написа тогава Бери.Освен че прекарва време с новите си котенца, Бери се подготвя за премиерата на най-новия си филм The Union, в който участва Марк Уолбърг. В него двамата играят бивши гаджета от гимназията.