Принц Хари закъснял за първата си среща с Меган Маркъл и тя почти щяла да си тръгне без да го изчака. Това става ясно от документалната поредица "Хари и Меган", пусната в стриминг платформата "Нетфликс".

Хари и Меган се запознават в социалните мрежи, разменят си телефонни номера и разговарят много, но се срещат няколко седмици по-късно, когато Меган пътува за Лондон. Според нея тя пристига в ресторанта в уречения час, а Хари дълго време не се появява.

"Той само изпращаше съобщения. "Заседнал съм в задръстване, много съжалявам. Тогава не го познавах и си помислих: "Добре, тогава? Това не е начинът, по който ще стоят нещата. Няма да седя тук и да чакам...", спомня си тя.

Заради закъснението Меган Маркъл смятала, че принц Хари има твърде високо мнение за себе си.

"Това изобщо не ме интересуваше", обяснява тя. Междувременно Хари наистина бързал и бил притеснен. "И тогава влязох в ресторанта, целият потен и зачервен", спомня си той. Според тях останалата част от срещата е преминала гладко.

Първите епизоди на документалната поредица "Хари и Меган" бяха пуснати в "Нетфликс" на 8 декември. Двамата разказват за срещите си, за отношенията на американската актриса с кралското семейство и пресата след годежа, както и за детството и младостта на двамата. В поредицата са показани непубликувани до момента видео и фотографски кадри. Втората част на "Хари и Меган" се очаква да излезе след седмица.

Създател на поредицата е американската режисьорка на документални филми Лиз Гарбъс, която е номинирана два пъти за "Оскар". Според "Дейли мейл" Хари и Меган могат да получат до 100 млн. долара за участието си в епизодите, пише още БГНЕС.

Вижте повече за принц Хари и Меган Маркъл в следващите видеа: