Две седмици след сватбата си, актрисата Лили Колинс се похвали пред последователите си, че бракът й е чудесен. Дъщерята на Фил Колинс се омъжи за режисьора Чарли Макдауъл.  

Звездата от "Емили в Париж" сподели снимка, на която се целува със съпруга си сред природата. Двамата са с шапки с козирки, които обаче изобщо не пречат на ласките помежду им. 

За да се наслаждава на близостта на съпруга си, Лили е пропуснала дори тазгодишната церемония Met Gala. По повода сподели свои визии от минали събития. 

Лили се омъжи в рокля, съчетаваща британски викториански стил и визия, характерна за западните части на Америка. Тя е била изработена ръчно в продължение на близо 200 часа. Роклята е с фина дантела Calais-Caudry и микро цветя от Swarovski. Сватбеният й тоалет бе допълнен от копринен венец с мъниста. 

"Ожених се за най-щедрия, внимателен и красив човек, когото някога съм познавал. Обичам те!" - написа съпругът й към споделени кадри в Инстаграм профила си. 

Лили Колинс и Чарли Макдауъл започнаха връзката си през 2019 г., а през септември миналата година обявиха намерението си да се оженят.